Wandgrimeurs

Wonen op de Westerwal fase 1

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Oudewater - Oudewater
Actueel aanbod

€ 545.000,- tot € 895.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
102 - 208m2

Over dit project

VERKOOP GESTART! De verkoop van fase 1 en 2 is gestart je kunt je inschrijven op de projectwebsite: www.wonenopdewesterwal.nl
De inschrijving verloopt volledig digitaal.

HOE WIL JIJ WONEN
in Oudewater?
Authentieke straatjes, stoere kades, pittoreske doorkijkjes. Vers brood van de bakker om de hoek. Genieten van een kop koffie met uitzicht over het water. Zo vanaf je eigen aanlegplek aan boord kunnen stappen. En je bent ook nabij in de grote stad, voor een theaterbezoek of om te shoppen. Hoe mooi kan het leven zijn?

GRENZEND AAN DE BINNENSTAD
Op de Westerwal komt een nieuwe woonwijk met karakter. Een project op een historische locatie, met een heel divers woningaanbod. Sfeervol en stoer wonen, geĆÆnspireerd op de historie van de oude Hollandsche waterstad en het industriĆ«le verleden op de Westerwal. Direct aan de Hollandsche IJssel en aan de rand van het pittoreske centrum van Oudewater. Een verborgen pareltje midden in de Randstad.
Voor meer informatie ga naar de projectwebsite www.wonenopdewesterwal.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen op de Westerwal fase 1
Koopwoningen
35
Prijs
€ 545.000,- tot € 895.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oudewater.

Aanmelden