Wonen op de Westerwal fase 3

Oudewater - Oudewater
Actueel aanbod

€ 635.000,- tot € 780.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
140 - 170m2
Aantal slaapkamer(s)
5 - 6

Over dit project

Start verkoop - september 2024

Wonen aan de Nieuwe IJsselkade betekent genieten van ruimte, groen en water. Hier ervaar je het echte buitenleven in een van onze vier royale herenhuizen met een klassieke jaren '30 architectuur. Denk aan elegante kappen, prachtig metselwerk en stijlvolle details die je hart sneller doen kloppen. Deze herenhuizen bieden niet alleen uitstraling en comfort, maar ook een overvloed aan ruimte met een gebruiksoppervlakte van 156 tot 170 m². Met vijf slaapkamers, een ruime achtertuin op het zuiden en een keuken met uitzicht op de Hollandsche IJssel, is dit de perfecte plek voor jouw nieuwe thuis.

De hoekwoningen hebben een speelse, uitgebouwde zijgevel die zorgt voor een extra ruime woonkamer en slaapkamer op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping kun je kiezen voor een alternatieve indeling met bijvoorbeeld een slaap- en hobbykamer, een extra toilet en een tweede badkamer.

Ook de negen royale herenhuizen aan de Westerkade grijpen terug naar de geliefde jaren '30 stijl en bieden volop ruimte voor jouw woondromen. Met een gebruiksoppervlakte van 140 tot 154 m², drie woonlagen, vijf slaapkamers en de optie voor een zesde slaapkamer of tweede badkamer, passen deze woningen perfect bij jouw wensen. De hoekwoningen hebben standaard een uitbouw aan de zijgevel voor extra leefruimte op de begane grond, en alle woningen hebben openslaande deuren naar een ruime achtertuin op het westen. Hier kun je heerlijk genieten van de avondzon, terwijl je vanuit de keuken uitkijkt op de insteekhaven.

Mis deze unieke kans niet! De verkoop start op 11 september. Grijp je kans en maak van jouw woondroom werkelijkheid aan de Nieuwe IJsselkade en Westerkade. Schrijf je vandaag nog in voor meer informatie en een exclusieve uitnodiging voor de verkoopstart.

Jouw droomwoning wacht op je – ontdek het nu!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen op de Westerwal fase 3
Start verkoop
2024 (3e kwartaal)
Woningen
0 van 13 beschikbaar
Prijs
€ 635.000,- tot € 780.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oudewater.

Aanmelden