Wandgrimeurs

Wonen op de Westerwal fase 2

Oudewater - Oudewater
Toekomstig aanbod

€ 644.000,- tot € 745.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
146 - 164m2
Kaveloppervlak
109 - 163m2
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Alle woningen aan de Blekersgracht zijn modern, stoer en comfortabel en doen door het statige overkomen denken aan een oude fabriek. Enkele woningen zijn voorzien van luifels, dat geeft de straat karakter! De auto parkeer je in de parkeerloods aan de overzijde van de straat, zo blijft de buurt autoluw. Ook vind je hier een privé-berging die perfect is voor opslag van kampeerspullen, ski’s en gereedschap. En wie op zoek is naar nog meer ruimte, kan kiezen voor een uitbouw over alle verdiepingen of enkel op de begane grond.

Authentieke straatjes, stoere kades, pittoreske doorkijkjes. Vers brood van de bakker om de hoek. Genieten van een kop koffie met uitzicht over het water. Zo vanaf je eigen aanlegplek aan boord kunnen stappen. En je bent ook nabij in de grote stad, voor een theaterbezoek of om te shoppen. Hoe mooi kan het leven zijn?

Woonklaarpakket
Goed nieuws! Om jou volledig te ontzorgen in de verbouwing worden de woningen aan de Blekersgracht geheel woonklaar opgeleverd inclusief:
- Tegelwerk en sanitair;
- SieMatic keuken met Siemens apparatuur;
- Gestucte en gesausde wanden en plafonds;
- PVC-vloerafwerking;
- Kleuren van de vloer, wanden en plafonds naar eigen woonwens;
- 10 extra zonnepanelen bovenop de benodigde zonnepanelen voor de BENG-eisen.

Voor meer informatie en de voorwaarden over het woonklaarpakket kunt je terecht op de website: wonenopdewesterwal.nl/woonklaar

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen op de Westerwal fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
16
Prijs
€ 644.000,- tot € 745.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oudewater.

Aanmelden